fredag 20 mars 2015

Hyr fin stuga i Phoenix


Källor: Almqvist och Wiksells Atlas (2007)
www.wikipedia.org


Välkommen att hyra min fina stuga. Hör av er omm ni har några frågor. / Elsa

3 kommentarer:

 1. Hej jag heter Amber, jag jobbar i D-C. Jag skulle vilja hyra din stuga. Jag har aldrig varit i Phoenix. Jag har hört talats om golfbanan i Phoenix, jag har aldrig spelat golf, men jag skulle villja testa. Din stuga är perfect för mig, stor, med pool och en fotbollsplan. Jag undrar hur många som ryms i din stuga. Om du vill nå mig finns jag i D-C.

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag heter Kenza, jag jobbar i smink och smyckes affären D-C på båten. Jag skulle gärna vilja hyra ut din fina stuga. Jag har alltid velat åka till USA och när jag såg din stuga blev jag jätte glad. Din stuga blir perfekt för mig som älskar att sola, bada och shoppa. Jag bor ensam men jag skulle gärna vilja ta med någon kompis eller en familjemedlem, därför passar din stuga perfekt.
  Jag skulle vilja hyra din stuga i juli kanske? Jag undrar om poolen är igång och på vilken gata huset är ligger på. Du kan hitta mig i D-C butiken så kan vi pratas vid. /Kenza
  SvaraRadera
 3. Hej jag skulle vilja bo i din stuga under se svalare månaderna då det inte
  är för varmt. Jag skulle vilja bo i din stuga för att du har fotbollsplan och pool. Du verkar ha fin inredning. Om jag kan hyra din stuga så maila mig tillbaka.

  SvaraRadera